Ny garantifond för företag som är auktoriserade enligt ”Trygg plåt”

Intresset för ”Trygg plåt”, Plåt & Ventföretagens auktorisation för byggnadsplåtsföretag, ökar stadigt. Nyligen lanserades också en garantifond som kommer göra auktorisationen ännu mer attraktiv.Intresset för ”Trygg plåt”, Plåt & Ventföretagens auktorisation för byggnadsplåtsföretag, ökar stadigt. Nyligen lanserades också en garantifond som kommer göra auktorisationen ännu mer attraktiv.

– Fördelarna med ”Trygg plåt” är många. Förutom att auktorisationen ger företaget en konkurrensfördel i upphandlingar och andra uppdragsförfrågningar, är det självklart också en kvalitetsstämpel och ett kvitto på att alla anställda på företaget är duktiga, yrkeskunniga och pålitliga plåtslagare som jobbar på rätt sätt, säger Rickard Lindskog, som är företagsrådgivare och ansvarig för auktorisationen på Plåt & Ventföretagen.

Läs mer här på Plåt & Ventföretagens hemsida.

2 svar på ”Ny garantifond för företag som är auktoriserade enligt ”Trygg plåt””

  1. Varför är det bara i storstäderna som kurserna är i,blir betydligt lättare att få med småfirmor om ni höll kurserna på mindre orter o billigare ? Större delen i förbundet är små-företag

  2. Hej Stefan
    För att vi skall bli minst 8 eller fler deltagare så har vi sett att det är på detta vis vi måste göra. För att kompetens utveckla medlemsföretagen så har man tagit vissa beslut för att underlätta så att fler kan gå på kurserna. Bla kan alla medlemsföretag ansöka om resebidrag. resebidraget ersätter alla resor över 1500kr (ej hotell och övernattning). Vidare så har vi sänkt kursanmälan till1000kr per person. Vi bjuder också på en deltagare per företag vid ett tillfälle och kurs.
    Men nu kommer vi till det finna som jag tror att ni Stefan skall göra, nämligen att vi kommer gärna till er och håller kurs om ni kan gå ihop ett par företag så vi blir 8 deltagare per tillfälle. Detta låter sig enklast göras genom att man går via ordförande i lokalföreningen som kontaktar oss så fixar vi tid och plats.
    har du frågor får du gärna höra av dig .

    vänligen Rickard Lindskog

Kommentarer är stängda.